Despre noi

“Avem capacitatea și experiența de a răspunde nevoilor dumneavoastră, iar în acești ani nu am dezamăgit pe nimeni.”
site-icon-puncteANRP

0

milioane puncte
tranzacționate

0

ani
de experiență

0

clienți
mulțumiți

Valorile care ne ghidează activitatea

Integritate

Suntem onești, deschiși și întotdeauna facem lucrurile așa cum trebuie atunci când vine vorba despre tranzacționarea punctelor ANRP. Ne păstrăm obiectivitatea în orice interacțiune. Ne ținem de cuvânt și reacționăm față de comportamente lipsite de etică și profesionalism.

Experiență

Echipa noastră are peste 20 de ani de activitate pe piaţa de capital şi o bogată experienţă în domeniul restituirii proprietaţilor.

Transparență

Începând cu 2013 am creat o piaţă transparentă şi corectă prin care deţinătorii îşi pot obține valoarea de piață a punctelor ANRP. Realizăm analize detaliate şi utile în privinţa legislaţiei legate de punctele ANRP şi a riscurilor aferente.

Profesionalism

Echipa noastră a tranzacţionat legal şi transparent peste 10% din totalul punctelor ANRP emise până în prezent, însemnand peste 300 milioane puncte la preţuri cuprinse între 0.25 – 0.50 lei/punct.

Respect

Ne respectam unii pe alții, ne recunoaștem capacitatea, valoarea și faptul că putem influența lucrurile în bine. Apreciem diversitatea de idei, opinii și experiențe.

Soluții inovatoare

Vă stăm la dispoziţie pentru a vă oferi orice fel de informaţii legate de procesul de restituire şi piaţa punctelor ANRP. Întodeauna vom găsi cea mai bună soluție pentru nevoile dumneavoastră.

Clienții noștri

De-a lungul anilor ne-au trecut pragul foarte mulți clienți. De fiecare dată aceștia au plecat cu zâmbetul pe buze și cu banii în buzunar.

Scopul nostru este să ducem toate tranzacțiile acolo unde toată lumea este mulțumită. Relația cu clienții reprezintă pentru noi diferența dintre succes și eșec. De aceea la noi clientul va primi cel mai bun tratament posibil.

experiență
pasiune
clienți mulțumiți!

Ai puncte ANRP, dar încă nu ești sigur ce să faci cu ele?